Tilburg Trappers Oberliga team

I13media bezoekt als onafhankelijk mediabedrijf regelmatig de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Het team van Tilburg Trappers komt dit jaar voor de vierde maal uit in de Oberliga, het derde niveau van de Duitse ijshockeycompetitie.

Regelmatig zullen wij berichten over de ontwikkelingen van de Tilburg Trappers in deze competitie.

Kijk voor meer informatie op www.trappers.nl

12-02-2021 Tilburg Trappers - Hamburg Crocodiles
12-02-2021 Tilburg Trappers - Hamburg Crocodiles
Crocodiles wil winnen van Tilburg Trappers na de eerste nederlaag in ijsportcentrum Tilburg, Hamburg speelde heel sterk en wint met 1-2 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
# 57 Noah Muller komt Tilburg Trappers halverwege het seizoen verstreken.
# 57 Noah Muller komt Tilburg Trappers halverwege het seizoen verstreken.
Tilburg Trappers geeft Noah Muller een kans in Tilburg, daar seizoen in Amerika niet meer doorgaat i.v.m Covig-19 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
29-01-2021 Tilburg Trappers - Hammer Eisbaren
29-01-2021 Tilburg Trappers - Hammer Eisbaren
Na een vlugge achterstand, zet Tilburg Trappers alles snel recht en wint eenvoudig met 9-1 van Hamm De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
24-01-2021 Tilburg Trappers - Rostock Piranhas
24-01-2021 Tilburg Trappers - Rostock Piranhas
Rostock Piranhas onder leiding van Chris Stanley goed van start , maar moet toch buigen voor Tilburg Trappers , eindstand 7-2 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-22-01 Tilburg Trappers - Herne EV
2021-22-01 Tilburg Trappers - Herne EV
Tilburg Trappers laat zich niet verrassen door Herne en wint met 6-3 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-17-1 Tilburg Trappers - Ice Fighters Leipzig
2021-17-1 Tilburg Trappers - Ice Fighters Leipzig
Na een ruime voorsprong gaf Trappers de voorsprong bijna uit handen, maar wint in overtime met 4-3 door een onetimer van Giovanni Vogelaar De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-10-1 Tilburg Trappers -Mec Saale Bulls Halle
2021-10-1 Tilburg Trappers -Mec Saale Bulls Halle
Mede door de vele langdurige blessures komt de Trappers trein niet op gang. Saale Bulls wint in Tilburg met 3-4 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
Klaas in gesprek met Hans Christiaans.
Klaas in gesprek met Hans Christiaans.
In een reeks uitzendingen op internetplatform i13media zal oud Tilburg Trapper speler Klaas van den Broek in gesprek gaan met andere oud spelers. Aan de hand van door het de Stichting Archief TYSC Tilburg Trappers beschikbaar gestelde foto's zullen de verhalen uit het verleden weer tot leven komen. Met dank aan Bruin Kafee, Piusplein 4-5 Tilburg Bezoek onze website: https://www.i13.nl
18-12-2020 Tilburg  Trappers - Herfort
18-12-2020 Tilburg Trappers - Herfort
In een leeg stadion wint Tilburg Trappers van Herfort met 7-4 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
TILBURG TRAPPERS vs HERNER EV wat u niet zag.
TILBURG TRAPPERS vs HERNER EV wat u niet zag.
TILBURG TRAPPERS verliest eerste oefenwedstrijd zonder publiek tegen HERNER EV Herner EV heeft Tilburg Trappers de eerste nederlaag van de voorbereiding bezorgd. Tegen de nummer 2 van afgelopen seizoen gingen de manschappen van coach Bo Subr met 1-3 onderuit. I13media registreerde met meerdere camera's deze wedstrijd dus........ Wat u niet zag, zagen de camera's van i13sports misschien wel. Bezoek onze website: http://www.i13sports.nl De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten...

Geef een antwoord