Tilburg Trappers Oberliga team

I13media bezoekt als onafhankelijk mediabedrijf regelmatig de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Het team van Tilburg Trappers komt dit jaar voor de vierde maal uit in de Oberliga, het derde niveau van de Duitse ijshockeycompetitie.

Regelmatig zullen wij berichten over de ontwikkelingen van de Tilburg Trappers in deze competitie.

Kijk voor meer informatie op www.trappers.nl

Jac de Kort Reizen rijdt al ruim 6 keer de wereld rond met ijshockeyteams van Tilburg Trappers.
Jac de Kort Reizen rijdt al ruim 6 keer de wereld rond met ijshockeyteams van Tilburg Trappers.
Ruim 6 keer de aarde rond over de evenaar, dat zijn de kilometers die Jac de Kort met diverse eerste teams van trappers heeft afgelegd om competitie te kunnen spelen, vooral in Duitsland. Deze maand staan er ruim 250.000 km op Jac de Kort zijn teller. (oud) aanvoerders Diederick Hagemeijer, Ivy van den Heuve,l Mickey Bastings, Ian Meierdres en Bo Subr halen herinneringen op aan de busreizen en de familie De Kort. Bezoek onze website: https://www.i13.nl
26-02-2021 Tilburg Trappers - Herforder Ice Dragons
26-02-2021 Tilburg Trappers - Herforder Ice Dragons
de Ice dragons konden geen vuur spuwen tegen Trappers en verloor de wedstrijd met 6-3 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
21-02-2021 Tilburg Trappers - Saale Bulls MEC Halle
21-02-2021 Tilburg Trappers - Saale Bulls MEC Halle
Saale Bulls begon goed aan de wedstrijd en kwam met 3-1 voor, maar Tilburg Trappers , met veel jeugdspelers, wist de achterstand in winst om te zetten. 5-3 voor Tilburg Trappers De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang kri...
12-02-2021 Tilburg Trappers - Hamburg Crocodiles
12-02-2021 Tilburg Trappers - Hamburg Crocodiles
Crocodiles wil winnen van Tilburg Trappers na de eerste nederlaag in ijsportcentrum Tilburg, Hamburg speelde heel sterk en wint met 1-2 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
# 57 Noah Muller komt Tilburg Trappers halverwege het seizoen verstreken.
# 57 Noah Muller komt Tilburg Trappers halverwege het seizoen verstreken.
Tilburg Trappers geeft Noah Muller een kans in Tilburg, daar seizoen in Amerika niet meer doorgaat i.v.m Covig-19 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
29-01-2021 Tilburg Trappers - Hammer Eisbaren
29-01-2021 Tilburg Trappers - Hammer Eisbaren
Na een vlugge achterstand, zet Tilburg Trappers alles snel recht en wint eenvoudig met 9-1 van Hamm De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
24-01-2021 Tilburg Trappers - Rostock Piranhas
24-01-2021 Tilburg Trappers - Rostock Piranhas
Rostock Piranhas onder leiding van Chris Stanley goed van start , maar moet toch buigen voor Tilburg Trappers , eindstand 7-2 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-22-01 Tilburg Trappers - Herne EV
2021-22-01 Tilburg Trappers - Herne EV
Tilburg Trappers laat zich niet verrassen door Herne en wint met 6-3 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-17-1 Tilburg Trappers - Ice Fighters Leipzig
2021-17-1 Tilburg Trappers - Ice Fighters Leipzig
Na een ruime voorsprong gaf Trappers de voorsprong bijna uit handen, maar wint in overtime met 4-3 door een onetimer van Giovanni Vogelaar De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-10-1 Tilburg Trappers -Mec Saale Bulls Halle
2021-10-1 Tilburg Trappers -Mec Saale Bulls Halle
Mede door de vele langdurige blessures komt de Trappers trein niet op gang. Saale Bulls wint in Tilburg met 3-4 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.

Geef een antwoord