Tilburg Trappers Oberliga team

I13media bezoekt als onafhankelijk mediabedrijf regelmatig de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Het team van Tilburg Trappers komt dit jaar voor de vierde maal uit in de Oberliga, het derde niveau van de Duitse ijshockeycompetitie.

Regelmatig zullen wij berichten over de ontwikkelingen van de Tilburg Trappers in deze competitie.

Kijk voor meer informatie op www.trappers.nl

Tilburg Trappers -- Herner EV 09-10-2020
Tilburg Trappers -- Herner EV 09-10-2020
Herner EV wint met 3-1 in Tilburg in leeg stadion De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
Eerste officiële training Tilburg Trappers voor zesde Oberliga seizoen.
Eerste officiële training Tilburg Trappers voor zesde Oberliga seizoen.
De “Oberliga Nord Meister 2019-2020” startte dinsdagavond 25 augustus 2020 om 18:00 uur met de voorbereiding op het zesde Oberliga seizoen. Onder leiding van de coaches Bo Subr en Josh Mizerek werkt de complete selectie zijn eerste officiële trainingssessie af. Vanwege gezondheidsredenen ontbreekt Bartek Bison. Bezoek onze website: https://www.i13.nl De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13m...
TILBURG TRAPPERS vs KREFELDER EV 81 wat u niet zag.
TILBURG TRAPPERS vs KREFELDER EV 81 wat u niet zag.
TILBURG TRAPPERS wint eerste oefenwedstrijd voor publiek tegen KREFELDER EV 81 Wat u niet zag, zagen de camera's van i13sports wel. Bezoek onze website: http://www.i13sports.nl Periscope van Audionautix is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) Artiest: http://audionautix.com/ Bezoek onze website: https://www.i13.nl De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd mat...
Livestream I13 Media   Stammtisch Avond Tilburg Trappers
Livestream I13 Media Stammtisch Avond Tilburg Trappers
Directeur Tilburg Trappers Ruud van Baast licht via live stream iedereen in over het nieuws van de club.
01-03-2020 Tilburg Trappers Icefighters Leipzig
01-03-2020 Tilburg Trappers Icefighters Leipzig
na 2 moeilijke periodes maken Tilburg Trappers het snel af in de derde periode en winnen met 7-2. MOTM # 14 Mickey Bastings De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
23-02-2020 Tilburg Trappers - Hannover Scorpions
23-02-2020 Tilburg Trappers - Hannover Scorpions
Weinig te melden over deze wedstrijd, maar Hannover Scorpions wint terecht in Tilburg met 0-5. MOTM #77 Reno de Hondt De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
18-2-2020 Tilburg Trappers - Herner EV
18-2-2020 Tilburg Trappers - Herner EV
Tilburg Trappers weer Kampioen Oberliga Nord, in een direct duel met de nr 2 een klinkende overwinning van 7-1. MOTM #44 Jordy van Oorschot De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
16-02-2020 Tilburg Trappers - Krefelder EV 81
16-02-2020 Tilburg Trappers - Krefelder EV 81
Tilburg Trappers blijft bij de les tegen hekkensluiter Krefeld en wint met 9/0. MOTM # 28 Delany Hessels De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
Ian Meierdres # 39 Goalie Tilburg Trappers
Ian Meierdres # 39 Goalie Tilburg Trappers
De camera's van i13 Media volgde Ian Meierdres tijdens zijn 750 ste wedstrijd voor Tilburg Trappers
4-10-2019 Tilburg Trappers - Black Dragons Erfurt
4-10-2019 Tilburg Trappers - Black Dragons Erfurt
Tilburg Trappers te sterk voor Black Dragons Erfurt, maar geeft 23 seconden voor fluitsignaal shutout weg

Geef een antwoord