Tilburg Trappers Oberliga team

I13media bezoekt als onafhankelijk mediabedrijf regelmatig de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Het team van Tilburg Trappers komt dit jaar voor de vierde maal uit in de Oberliga, het derde niveau van de Duitse ijshockeycompetitie.

Regelmatig zullen wij berichten over de ontwikkelingen van de Tilburg Trappers in deze competitie.

Kijk voor meer informatie op www.trappers.nl

Tilburg STV kan streep zetten door eerste nieuwe doelstelling: bereiken van de bekerfinale.
Tilburg STV kan streep zetten door eerste nieuwe doelstelling: bereiken van de bekerfinale.
De volleyballers van Tilburg STV zijn er niet in geslaagd om de bekerfinale te bereiken. In een goed gevulde en sfeervolle landstede sportcentrum in Zwolle liet Tilburg STV zich verrassen door Draisma Dynamo: 3-1 (25-23, 23-25, 26-24 en 25-19). Deze uitschakeling betekend dat de dubbel dit jaar niet meer mogelijk is voor STV. De tweede doelstelling blijft. Landskampioen worden seizoen 2012 -2013.
Sportprogramma van i13, Sports Unlimited  ging op bezoek bij Kickboxing Tilburg.
Sportprogramma van i13, Sports Unlimited ging op bezoek bij Kickboxing Tilburg.
Kickboxing Tilburg is een kick- en thaiboksvereniging voor iedereen. Ze koppelen een gezellige sfeer aan een intensieve training. Zowel beginnende recreanten als serieuze wedstrijdvechters komen aan hun trekken. Natuurlijk trainen er ook dames bij Kickboxing Tilburg, een reden om i13 verslaggeefster Lonneke naar deze sportclub te sturen en de sfeer te laten proeven.
Private video
Private video
This video is private.
Private video
Private video
This video is private.

Geef een antwoord