Tilburg Trappers Oberliga team

I13media bezoekt als onafhankelijk mediabedrijf regelmatig de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Het team van Tilburg Trappers komt dit jaar voor de vierde maal uit in de Oberliga, het derde niveau van de Duitse ijshockeycompetitie.

Regelmatig zullen wij berichten over de ontwikkelingen van de Tilburg Trappers in deze competitie.

Kijk voor meer informatie op www.trappers.nl

3e play-off  wedstrijd Tilburg STV tegen Dynamo eindigt in een anticlimax.
3e play-off wedstrijd Tilburg STV tegen Dynamo eindigt in een anticlimax.
Het beloofde op voorhand een nek aan nek race te worden wie er mocht gaan strijden voor plaats drie of vier in de einduitslag van de volleybalcompetitie 2012 -2013. De eerst wedstrijd net met 3-2 gewonnen in Tilburg. De return met 3-1 verloren waren de ploegen duidelijk aan elkaar gewaagd en zou in deze wedstrijd beslist worden wie er door gaat voor de strijd om plaats drie of vier. Met een 3-0 (25-14, 25-16 en 25-17) overwinning was Tilburg STV snel klaar. Dynamo stond erbij en keek ernaar, e...
Tilburg STV blijft zicht houden op derde plaats competitie en een Europees ticket.
Tilburg STV blijft zicht houden op derde plaats competitie en een Europees ticket.
In een best-of-three duel tegen Dynamo uit Apeldoorn zal Tilburg STV moeten gaan uitmaken wie zich mag gaan spelen voor de derde en vierde plaats in de eindrangschikking van het seizoen 2012-2013. De derde plaats is het uiteindelijke doel voor STV. Deze plek geeft ook recht op Europees volleybal. De eerste wedstrijd in de best-of-drie is gewonnen door Tilburg STV van Dynamo: 3-2 (25-20, 18-25, 26-28, 25-18 en 15-13). Als ze de volgende wedstrijd tegen Dynamo ook winnend afsluiten is dit het ei...
Internet TV-zender i13media is voor het tweede opvolgende jaar mediapartner van Tilburg STV.
Internet TV-zender i13media is voor het tweede opvolgende jaar mediapartner van Tilburg STV.
Internet TV-zender i13media is voor het tweede opvolgende jaar mediapartner van Tilburg STV. Tijdens de thuiswedstrijden zijn we altijd aanwezig om sfeerbeelden van de wedstrijden te maken en de reacties van spelers en trainer na de wedstrijd te registeren. Ook produceren we regelmatig achtergrond reportages om meer inzicht te geven van het reilen en zeilen binnen deze professionele volleybalclub van Zuid-Nederland.
Tilburgse Kunstschaatsvereniging TKV goed vertegenwoordigd in de categorie dames junioren.
Tilburgse Kunstschaatsvereniging TKV goed vertegenwoordigd in de categorie dames junioren.
Op zaterdag 15 en zondag 16 december 2012 zijn de Open Nederlands Kampioenschappen kunstschaatsen. De Tilburgse kunstschaatsvereniging TKV wordt dit jaar in de categorie dames junioren vertegenwoordigd door de 17 jarige Biryanta Bol.
Chileense schaatsers met olympische ambitie voor het eerst op het ijs.
Chileense schaatsers met olympische ambitie voor het eerst op het ijs.
Skeeleraars uit Chili stonden nooit eerder op het ijs van een schaatsbaan. De primeur viel de ijsbaan in Tilburg ten deel. Het project wordt gesteund vanuit het Chileens Olympisch Comité, De ambitie van het Comité: een schaatser te laten vertegenwoordigen op de Olympische Winterspelen in 2014. De komende twee en een halve week staan de Chileense schaatsers iedere dag op het ijs in Tilburg. Daarna wordt gekeken naar een eventueel vervolgtraject.
Tilburg STV laat een goed gevulde en sfeervol  T-kwadraat hoop houden op Landstitel volleybal.
Tilburg STV laat een goed gevulde en sfeervol T-kwadraat hoop houden op Landstitel volleybal.
Tilburg STV werd vorige week nog redelijk eenvoudig aan de kant gezet in Groningen (3-0 verlies), in de strijd op het landskampioenschap. In eigen huis bleek men strijdbaarder te zijn. Dirk Sparidans viel met een blessure uit maar uiteindelijk ging de winst 3-2 (25-23, 25-23, 16-25, 23-25 en 15-10) naar Tilburg STV.

Geef een antwoord