Tilburg Trappers Oberliga team

I13media bezoekt als onafhankelijk mediabedrijf regelmatig de thuiswedstrijden van Tilburg Trappers. Het team van Tilburg Trappers komt dit jaar voor de vierde maal uit in de Oberliga, het derde niveau van de Duitse ijshockeycompetitie.

Regelmatig zullen wij berichten over de ontwikkelingen van de Tilburg Trappers in deze competitie.

Kijk voor meer informatie op www.trappers.nl

Destil Trappers  geen moment in de problemen tegen Timmendorfer strand 06
Destil Trappers geen moment in de problemen tegen Timmendorfer strand 06
5-1 was de eindstand op het scorebord in ijssportcentrum Stappegoor na de wedstrijd tussen Destil Trappers en Timmendorfer Strand 06 na het laatste zoemer signaal. In een zeer goed gevulde ijshal namen Diederick Hagemeijer, Danny Stempher, Steve Mason, Maarten Brekelmans en Peter van Biezen de doelpunten voor hun rekening.
BeNe Trappers  stuurt Zoetermeer Panters met nederlaag naar huis.
BeNe Trappers stuurt Zoetermeer Panters met nederlaag naar huis.
Het steeds beter op elkaar ingespeeld BeNe league Trappers Team sleepte op zondagavond 1 november 2015 een mooie overwinning uit het vuur. De Zoetermeer Panters, met een aantal ex-Tilburg Trappers spelers. konden de terugreis aanvangen met een 3-1 nederlaag in de pocket. Elia Urlings tekende voor twee goals en een assist in een 3-1 overwinning, Jeroen van den Broek nam het andere doelpunt voor zijn rekening, Het tegendoelpunt kwam van Jurryt Smid die vorig jaar nog in Tilburg spelende. Het Til...
Den & Don maken zich klaar voor een nieuwe uitdaging
Den & Don maken zich klaar voor een nieuwe uitdaging
De coaches Dennis ten Bokkel (Den) en Don Nichols (Don) van het BeNeLiga Ijshockey Tricorp Trappers zullen in het huidige ijshockeyseizoen figureren als Den & Don in een serie filmpjes over het ijshockey en hun team. Als voorbereiding op deze avontuurlijke filmpjes kon een bezoek aan de teamsponsor Trendline Haarmode Lijnsheike 9 te Tilburg niet uitblijven. www.trendlinehaarmode.nl.
BeNe league Trappers vergiste zich in snel aanvalsspel Turnhout Tigers.
BeNe league Trappers vergiste zich in snel aanvalsspel Turnhout Tigers.
Turnhout Tigers had weinig moeite met het BeNe LeageTeam Tilburg Trappers in het competitieduel op 23 oktober 2015. De eindstand na 60 minuten zuivere speeltijd was 3-8. Nick Verschuren scoorde viermaal voor Turnhout en noteerde ook nog twee assists. Brad Devereaux wist tweemaal te scoren voor de bezoekers. Voor trappers troffen Jonne de Bonth, Don Nichols en Tim Donders het doel.
Unis Flyers  Heerenveen blijft maatje te groot voor BeNe leauge Trappers team.
Unis Flyers Heerenveen blijft maatje te groot voor BeNe leauge Trappers team.
Ging in het weekend van 10 oktober de bekerwedstrijd tegen Heerenveen in Heerenveen verloren met 9-1. In de competitiewedstrijd in Tilburg een week later ging de winst wederom naar de Unis Flyers. Nu stond er 2-6 op het socrebord. Ronald Wurm scoorde vier keer, terwijl ook Tony Demelinne en Harry Matheson Bart van Gorp wisten te passeren. De Tilburgse doelpunten kwam van de sticks van Onur Mete en Elia Urlings.
Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic wil sfeervak creëren.
Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic wil sfeervak creëren.
De Supportersclub Tilburg Trappers Fanatic vind het maar stil in de ijshal. Te stil. Tijd voor actie. Ze creëerde tijdens de thuiswedstrijd een sfeervak. Trommels, vlaggen, toeters en een hoop enthousiasme kwamen er aan te pas om het sfeervak op poten te zetten. De supportersvereniging hoopt dan ook dat veel supporters dit voorbeeld zullen volgen. "We hebben nu toeschouwers maar we moeten supporters hebben!"
18 jarige Trappers goalie Leeuwestein niet gepasseerd in Oberliga wedstrijd.
18 jarige Trappers goalie Leeuwestein niet gepasseerd in Oberliga wedstrijd.
Tijdens de oberliga wedstrijd Destil Trappers - Black Dragons Erfurt op 11 oktober 2015 was er een klein feestje te vieren voor de 18 jarige goalie Ruud Leeuwesteijn. De Trappers-goalie hield voor het eerst de nul in de Oberliga. Door de blessure van Ian Meierdres werd hij een vast lid van de Oberliga-selectie samen met ander goalies Martijn Oosterwijk en Bart van Gorp. Leeuwesteijn kwam in het kielzog van coach Bo Subr naar Tilburg. De twee werkten samen in Eindhoven. Tilburg is niet he...
Trappers Supporters nemen waardig afscheid van te vroeg overleden  Petra Aarts
Trappers Supporters nemen waardig afscheid van te vroeg overleden Petra Aarts
Tijdens de wedstrijd Destil Trappers - EHC Neuwied op 25 september 2015 namen in de 30e min de supporters op indrukwekkende wijze afscheid van Petra Aarts Op 37 jarige leeftijd verloor ze definitief de strijd tegen kanker. Het grootste deel van haar leven heeft bestaan uit ijshockey… als supporter en als speelster! Vanaf haar 10e supporter van trappers, als golie van de Highlanders uit Tilburg en voorzitter van de bob Teunissen fanclub. nooit meer zullen wij haar zien op de tribune bi...
Mooie overwinning  BeNe League Trappers  op Nijmegen  11-10-2015
Mooie overwinning BeNe League Trappers op Nijmegen 11-10-2015
Op zondagavond 11 oktober 2015 speelde het BeNe league Trappers een wedstrijd in het kader van de bekercompetitie. Tegenstander waren de Devils uit Nijmegen. Sander Horvers opende in de tweede periode de score op aangeven van Mark Donders. In de derde periode maakte Horvers zijn tweede en was het Elia Urlings die de eindstand op het scorebord zette. Tussen de periode in gaven diverse spelers een kijk op de wedstrijd voor de camera van i13. Deze interviews waren live te volgen via internet o...
IJssportcentrum Tilburg  ontploft na wereldgoal Jordy Verkiel
IJssportcentrum Tilburg ontploft na wereldgoal Jordy Verkiel
Dat het nummer 13 niet altijd een ongeluksgetal hoeft te zijn bewees Jordy Verkiel #13 maar weer eens. Tijdens de Oberliga Nord wedstrijd tegen de Füchse uit Duisburg op 4 oktober 2015, maakte hij het mooiste doelpunt van die middag in het IJsportcentrum Stappegoor.

Geef een antwoord