i13Media Sport

26-02-2021 Tilburg Trappers - Herforder Ice Dragons
26-02-2021 Tilburg Trappers - Herforder Ice Dragons
de Ice dragons konden geen vuur spuwen tegen Trappers en verloor de wedstrijd met 6-3 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
21-02-2021 Tilburg Trappers - Saale Bulls MEC Halle
21-02-2021 Tilburg Trappers - Saale Bulls MEC Halle
Saale Bulls begon goed aan de wedstrijd en kwam met 3-1 voor, maar Tilburg Trappers , met veel jeugdspelers, wist de achterstand in winst om te zetten. 5-3 voor Tilburg Trappers De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang kri...
12-02-2021 Tilburg Trappers - Hamburg Crocodiles
12-02-2021 Tilburg Trappers - Hamburg Crocodiles
Crocodiles wil winnen van Tilburg Trappers na de eerste nederlaag in ijsportcentrum Tilburg, Hamburg speelde heel sterk en wint met 1-2 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
# 57 Noah Muller komt Tilburg Trappers halverwege het seizoen verstreken.
# 57 Noah Muller komt Tilburg Trappers halverwege het seizoen verstreken.
Tilburg Trappers geeft Noah Muller een kans in Tilburg, daar seizoen in Amerika niet meer doorgaat i.v.m Covig-19 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
29-01-2021 Tilburg Trappers - Hammer Eisbaren
29-01-2021 Tilburg Trappers - Hammer Eisbaren
Na een vlugge achterstand, zet Tilburg Trappers alles snel recht en wint eenvoudig met 9-1 van Hamm De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
24-01-2021 Tilburg Trappers - Rostock Piranhas
24-01-2021 Tilburg Trappers - Rostock Piranhas
Rostock Piranhas onder leiding van Chris Stanley goed van start , maar moet toch buigen voor Tilburg Trappers , eindstand 7-2 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-22-01 Tilburg Trappers - Herne EV
2021-22-01 Tilburg Trappers - Herne EV
Tilburg Trappers laat zich niet verrassen door Herne en wint met 6-3 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-17-1 Tilburg Trappers - Ice Fighters Leipzig
2021-17-1 Tilburg Trappers - Ice Fighters Leipzig
Na een ruime voorsprong gaf Trappers de voorsprong bijna uit handen, maar wint in overtime met 4-3 door een onetimer van Giovanni Vogelaar De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
2021-10-1 Tilburg Trappers -Mec Saale Bulls Halle
2021-10-1 Tilburg Trappers -Mec Saale Bulls Halle
Mede door de vele langdurige blessures komt de Trappers trein niet op gang. Saale Bulls wint in Tilburg met 3-4 De auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de video's, illustraties en ander beschermd materiaal op het YouTube kanaal van i13media. berusten bij Prevanovi respectievelijk de rechthebbenden van dat materiaal. Bedoelde rechten gaan op geen enkele wijze over op personen of organisaties die toegang krijgen tot dit kanaal.
Klaas in gesprek met Hans Christiaans.
Klaas in gesprek met Hans Christiaans.
In een reeks uitzendingen op internetplatform i13media zal oud Tilburg Trapper speler Klaas van den Broek in gesprek gaan met andere oud spelers. Aan de hand van door het de Stichting Archief TYSC Tilburg Trappers beschikbaar gestelde foto's zullen de verhalen uit het verleden weer tot leven komen. Met dank aan Bruin Kafee, Piusplein 4-5 Tilburg Bezoek onze website: https://www.i13.nl

Geef een antwoord