i13Media Sport

Destil Trappers verliezen door penaltyshots van directe concurrent  Herner EV .
Destil Trappers verliezen door penaltyshots van directe concurrent Herner EV .
De ijshockeywedstrijd Destil Trappers - Herner EV was na de reguliere speeltijd 1-1 . Nadat er in overtime niet was gescoord, toonde Herner zich via penaltyshots effectiever door twee keer raak te schieten. Michel Ackers scoorde de beslissende voor Herner EV.
Interviews tijdens de wedstrijd BeNe Trappers - Luik Bulldogs
Interviews tijdens de wedstrijd BeNe Trappers - Luik Bulldogs
Tijdens de rustperioden van elke BeNe league wedstrijd van de Tricorp Trappers zendt i13 media live interviews uit met spelers die direct van het ijs komen.
BeNa Trappers heeft weinig moeite met laagvlieger  Heist op den Berg.
BeNa Trappers heeft weinig moeite met laagvlieger Heist op den Berg.
Vooraf was de spanning niet zo hoog in het ijssportcentrum Stappegoor, Hekkensluiter Olympia Heist op den Berg kwam op bezoek in het kader van de competitie. Het voorgevoel kwam snel uit en na 60 minuten zuivere speeltijd bleef de teller steken op 10-2.
Destil Trappers walst over gehavend Crocodiles Hamburg heen.
Destil Trappers walst over gehavend Crocodiles Hamburg heen.
Destil Trappers had weinig moeite met de Crocodiles Hamburg uit Hamburg. De Tilburgers bouwde gestaag aan een dikke 14-0 overwinning. Vooraf was al verwacht dat het een monsterscore ging worden en dat bleek ook het geval. De Crocodiles kwamen gehavend afgereisd naar de Tilburg. Slechts 13 spelers had coach Sven Gösch ter beschikking. Tegen een gretig team met 4 lijnen waren ze niet opgewassen bleek al snel.
Driemaal scheepsrecht, Destil Trappers wint van Füchse  Duisburg.
Driemaal scheepsrecht, Destil Trappers wint van Füchse Duisburg.
Trappers heeft dinsdag 17 november 2015 in het ijssportcentrum Stappegoor gestunt met een overwinning op Oberliga-koploper Duisburg. Voor de 'Füchse' was de 4-1 nederlaag het eerste reguliere verlies van het seizoen. Namens de Brabanders scoorden Kyle Just, Maarten Brekelmans (short handed), Levi Houkes en Kyle DeCoste. Voor goalie Martijn Oosterwijk was het een wereldparty en het bewijs dat hij groeit naar zijn topvorm.
BeNa Trappers winnen tijdens doelpunten-regen van Dordrecht lions met 10-5.
BeNa Trappers winnen tijdens doelpunten-regen van Dordrecht lions met 10-5.
Dat het BeNe league team van Tilburg Trappers na een wat matig start steeds beter gaat presteren is een publiek geheim. Dat het team steeds beter wordt bewees het team onder leiding van Dennis ten Bokkel in het weekend van 14 en 15 november 2015 opnieuw. De Dordrecht Lions delfde in dit weekend tweemaal het onderspit. Was er zaterdag nog een krappe overwinning met 1-2. Zondagavond ging het allemaal wat sneller. Nog voor de eerste tien minuten voorbij waren stonden de trappers met 4-0 voor. Na 6...
Destil Trappers blijft tegen de nr. 2  van de Oberliga-Nord, MEC Halle fier overeind.
Destil Trappers blijft tegen de nr. 2 van de Oberliga-Nord, MEC Halle fier overeind.
Ondanks een 0 -1 achterstand na de eerste periode waren de Destil trappers de bovenliggende party. In de tweede periode verliep het anders. De Duitsers drongen aan, gingen op zoek naar de 0-2. Maar naarmate de periode vorderde kreeg Trappers weer vat op Halle, wat resulteerde in een goal van nieuweling Kyle Just. In de derde periode maakte captain Hagemeijer na pakweg 3,5 minuut de 2e goal waardoor de Trappers op voorsprong kwam en de overwinning niet meer uit handen gaf. Vooraf aan deze w...
Peter van Biezen:  “Ik wil kampioen worden”
Peter van Biezen: “Ik wil kampioen worden”
“Ik wil kampioen worden” dat waren de woorden die Peter van Biezen vertelde voor de camera van i13media. Peter deed deze uitspraak nadat er met 2-1 gewonnen was van MEC Halle Bulls 04, op dat moment nummer 2 op de ranglijst, en in de reguliere speeltijd nog ongeslagen. Ook kijkt Peter vooruit naar de wedstrijd tegen Duisburg. Hij heeft de oplossing hoe deze gewonnen kan worden.
Den & Don rijden een botte schaats.
Den & Don rijden een botte schaats.
Als Den problemen heeft op het ijs te blijven, geeft Don het advies zijn schaatsen te laten slijpen bij materiaalman Thijs. Don is nooit te beroert en handje te helpen met alle gevolgen van dien.
Coast tot coast goal! Flikt Jordy Verkiel het weer?
Coast tot coast goal! Flikt Jordy Verkiel het weer?
Jordy Verkiel maakte in de zomer 2010 de overstap van Dordrecht Lions naar de jeugd van Tilburg Trappers nadat hij 10 jaar in Dordrecht had gespeeld. In het begin onder het nummer 14 omdat nummer 13 niet beschikbaar was. Bij het Destil Trappers Oberliga Team speelt hij inmiddels wel met zijn favoriete rugnummer 13. Jordy Verkiel ontwikkeld zich als aanvallende defense tot een specialist van coast tot coast goals. Zal het hem weer lukken tegen de Saale Bulls uit Halle Duitsland?

Geef een antwoord