Dag van de Logistiek Tilburg

De Dag van de Logistiek Tilburg 2017 trok rond de tienduizend bezoekers en ongeveer tachtig bedrijven lieten het reilen en zeilen van de sector zien.
Het evenement gaf antwoord op de vraag: wat komt er allemaal bij een logistiek proces kijken?

Dag van Transport en Logistiek 2015 Tilburg wederom groot succes.
Dag van Transport en Logistiek 2015 Tilburg wederom groot succes.
Het imago van de branche Transport & Logistiek moet versterkt worden, was de boodschap want 'de toekomst ligt bij transport en de logistieke sector'. Om dit te laten zien was alles uit de kast gehaald op de Dag van de Transport en Logistiek. Voor de durfals was er een fraai zicht vanuit een bakje op 60 meter hoogte op alle bedrijven die meededen aan deze geslaagde en druk bezochte dag.
Dag van de Logistiek Promo 2015
Dag van de Logistiek Promo 2015
Zondag 7 juni 2015 is hij er weer, de Dag van de Logistiek. Tijdens deze dag presenteren 60 bedrijven uit de transport en logistiek sector zich op Industrietrein Katsbochten. Hier kunt u zien en ervaren hoe het werk in de Transport en Logistiek sector er aan toe gaat.
Transportbedrijven zichtbaar op zonnige dag van de logistiek 2014
Transportbedrijven zichtbaar op zonnige dag van de logistiek 2014
Diverse bedrijven geven met hun mensen en hun materieel acte de presence tijdens de Dag van de Logistiek Tilburg. Er zijn van die evenementen die hebben altijd mooi weer. Een daarvan is de dag van de transport en logistiek gehouden op een industrieterrein in Tilburg Gezellig in een ongedwongen sfeer kijken naar de uitgestalde vrachtwagens en standjes. Standjes waarbij altijd wel iets te krijgen of te halen valt. Bezoek onze website: http://www.i13.nl
Dag van de logistiek 2014
Dag van de logistiek 2014
Het komt er weer aan! De dag van de logistiek! Bedrijven in de sector Transport en Logistiek tonen belangstellenden wat zij te bieden hebben. Geïnteresseerd? Kom dan langs op het industrieterrein de Katsbogten in Tilburg op 18 mei 2014!